Caroline på plass i Italia

I dag tidlig kl 0900 la vi til kai i Kiel, vi er nemlig på vei til Italia og det Italienske mesterskapet. Banen jeg skal kjøre på heter Mugello, og er en av verdens råeste og raskeste baner. Kongeklassen MotoGP (1000cc) har en toppfart på 341km/t, selv regner jeg med å nå toppfarten på 280km/t med min Yamaha R6.

Jeg skal kjøre to klasser under helgen i Italia. Jeg skal kjøre dameklassen og en klasse som heter Motorex Trophy. I dameklassen kommer jeg til å møte mange andre raske jenter fra blant annet Spania, Tyskland, USA og selvfølgelig Italia. Dette blir første gangen jeg får målt meg mot andre jenter og jeg gleder meg! Italia er en av verdens sterkeste nasjoner når det gjelder roadracing og nivået kommer til å være skyhøyt både blant jentene og guttene.

Jeg lover å IKKE kjøre forsiktig
Mye blir nytt denne helgen. Ny bane, nye dekk og nytt miljø. Men jeg skal helt klart suge til meg alle erfaringene jeg kan ta med meg videre. Jeg skal helt klart gripe muligheten jeg har fått og gjøre mitt absolutt beste, men med gode resultater her nede åpner det seg muligheter jeg ikke tidligere har hatt. Mange tenker kanskje som min mor: ”God tur og kjør forsiktig”.

Jeg kan garantere dere at jeg ikke skal kjøre forsiktig, her blir det bånn gass!

TAKK til alle dere som gjør dette mulig!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser