Caroline Olsen må skulderopereres på nytt

Allerede om to uker legges Caroline under kniven igjen. Utgangspunktet var ikke så veldig bra; skulderhodet var såpass knust at legene fryktet at det ville bli vanskelig å få nok blodtilførsel til skulderen. Caroline ble fortalt at sjansene var 50/50, og at det første året ville bli avgjørende. Nå er det gått halvannet år, og Caroline har dessverre ikke hatt marginene på sin side.

Hun har hatt vondt i skulderen lenge, og i sommer følte hun at hun sto litt på stedet hvil. Den store fremgangen uteble. Med fortsatt en god del smerter oppsøkte hun Ullevål for oppfølging da hun kom hjem fra USA i slutten av oktober. Kanskje ville det hjelpe å ta ut metallet? Dessverre ble det oppdaget at deler av skulderen hadde «dødd» på grunn av manglende blodtilførsel, og en av de større senene som gjøre det mulig å løfte armen hadde røket. Etter utallige undersøkelser ble det fortalt at det eneste som kunne gjøres var å sette inn en skulderprotese for å lindre smertene.

To av Norges beste skulderspesialister skal gjøre jobben. Det blir to operasjoner; den første allerede 22. januar. Det blir tatt bein fra hoften til skulderen, og ved hjelp av nye plater og skruer vil det forhåpentligvis gro sammen før neste operasjon i mai. Da blir det tatt en sene fra underarmen for å rekonstruere den som har røket i skulderen; denne vil også trenge 3-4 måneder for å feste seg.

2015-sesongen er allerede over for Caroline, men den tøffe jenta vil stå på alt hun kan for å komme tilbake i 2016. Hun takker samtlige sponsorer, venner og familie for all støtte underveis.

Les mer om Caroline, den voldsomme krasjen og skulderskaden her:
http://www.vg.no/sport/motorsport/caroline-23-knuste-skulderen-i-massekrasj/a/10110854/
http://www.aftenposten.no/100Sport/Slik-sa-skulderen-ut-etter-krasjet-376645.snd
http://www.vg.no/sport/motorsport/dette-er-en-saann-ulykke-som-folk-doer-av-jeg-har-vaert-ekstremt-heldig/a/10117046/
http://www.ha-halden.no/sport/article6689046.ece

Bildene er levert av teamet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser