Caroline Olsen klar for Bike

Bike er stolte av å presentere vår nye annonseselger, Caroline Olsen. For dere som følger med på norsk roadracing er hun allerede et meget kjent navn og i årets sesong i superstock 600 banket hun samtlige av sine mannlige konkurrenter og ble Norgesmester. Det gjorde henne historisk. Ingen kvinnelig fører har tidligere vunnet NM-tittelen i en blandet klasse.

– Jeg tror vi har gjort et kupp på overgangsmarkedet, sier redaktør Morten Broks. Caroline er ung og fremadstormende og har gjennom racingen tilegnet seg mye kunnskap om salg og den norske motorsykkelbransjen, så dette blir spennende.

Slutt med racing?
Men betyr dette at racingen legges på hylla? Selvsagt ikke. Caroline skal kombinere jobben i Bike med full racingsatsing også i 2012. Men er det mulig?
– Ja, det tror jeg så absolutt. Nå vet jeg jo ikke så mye om hva jeg går til, men målet er å lykkes på begge områder. Heldigvis kjenner jeg deler av bransjen fra før, og jeg gleder meg til å komme i gang med jobben. Selvsagt blir det hektisk, men også spennende. Jeg har en langsiktig plan på begge områder og det er mye å sette seg inn i, men jeg tar utfordringen. Nå gleder jeg meg til å komme ut og møte kundene og fortelle om hva vi kan tilby dem. Så håper jeg det blir et bra samarbeid for alle parter.

I og med at hun nå skal kombinere racingen med full jobb er hun også på utkikk etter en type manager som kan ta seg av litt av jobben mot nye samarbeidspartnere.
– Det er jo litt kleint å stadig skulle selge seg inn selv, så det hadde vært en stor fordel at jeg kunne konsentrere meg mer om racingen og jobben i Bike, mens noen andre kunne tatt den delen av pakka. Jeg driver jo med racing fordi jeg elsker å kjøre, så det hadde vært deilig å kunne fokusere enda mer på det og ikke på alt det andre, selv om det selvsagt er nødvendig.

De neste ukene vil Caroline gjennomgå flere bolker med opplæring og kurs før hun på nyåret gir full gass. Denne gangen mot Bikes annonsører.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser