Caroline Olsen fornøyd med sesongdebuten

– Med nytt team, LOXY/M4 Suzuki, ny sykkel og ny bane er jeg veldig godt fornøyd med helgens resultater. Jeg forbedret meg hver gang jeg var ute på banen, og fullførte lørdagens race på en 12. plass og søndagens race på en 11. plass i min klasse, forteller Caroline i sin pressemelding.

– Vi hadde bare èn kval lørdag morgen, og jeg var veldig glad for å være blant topp 15 som kvalet direkte inn til hovedracet. Etter et ”last chance qualifier race” for de resterende førerne utenfor topp 15, var vi totalt 20 av 36 Superstock 600-førere som skulle kjøre hovedracet sammen med Supersport 600.

Kjører sammen med Supersport 600
Supersport 600-klassen består av USAs største talenter og beste motorsykler. Dette er fabrikkteam som har både raskere sykler, elektronikk og datalogging, andre type dekk og ikke samme dekkbegrensning som klassen Caroline kjører i. Så selv om man deltar i samme race, er det vanskelig å sammenligne de to klassene. Grunnen til at klassene har blitt slått sammen er fordi løpene sendes live på amerikansk fjernsyn, og man vil derfor ha et så stort startfelt som mulig.

Når en slår sammen resultatene fra begge klasser, fullførte Caroline på en 19. og 18. plass.

Målet er å jobbe seg nærmere topp 5
– Med begrenset kjøretid er det vanskelig å få tid nok til både å lære seg banen og få et bra oppsett på sykkelen. Vi hadde noen utfordringer, men teamet jobbet fantastisk bra hele helgen. Vi fikk to solide løp og har med det mye å bygge videre på til New Jersey om 1,5 uker. Det er en bane jeg kan godt fra før av, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg tror aldri jeg har hatt det mer morsomt med å kjøre motorsykkel noen gang. Jeg har jobbet så hardt for dette, og det er så deilig å endelig være i gang! Dette kommer til å bli en knallbra sesong hvor jeg skal jobbe for å komme meg nærmere topp 5, avslutter Caroline.

Caroline spilte også inn en videohilsen fra Atlanta.

BIKE ønsker Halden-jenta lykke til med sesongen!

Bildene er levert av teamet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser