Caroline kjører i New Jersey

New Jersey Motorsport Park er en bane Caroline har gode erfaringer med fra tidligere. I fjor gjorde hun et innhopp i serien etter å ha kjørt store deler av sesongen hjemme i Norge. Det endte med en sterk 10. plass i det første racet, og en enda sterkere 6. plass i det andre, noe som også er Carolines beste resultat hittil i USA.

Løpsstrukturen vil være lik Road Atlanta. Det stiller totalt 31 Superstock 600 førere til helgen, hvor topp 15 på sammenlagtlisten kvaler i gruppe 1 sammen med Supersport (8 fabrikkførere), og de resterende i gruppe 2. Caroline skal trene og kvale med gruppe 1 denne helgen. Uavhengig av hvilken gruppe man kvaler i, går de 15 raskeste 600-førerne direkte til hovedracet sammen med Supersport-klassen. De resterende må kjøre et såkalt Last Chance Qualifier-race, der de fem beste også går videre til hovedracet.

– Målet er å kvale direkte inn til hovedracet og å gjennomføre to solide løp. To løp innenfor topp 10 er godkjent, men jeg ønsker å se rundetidene mine nærmere teten denne helgen. Topp 5 er innenfor rekkevidde, men utrolig hardt! Værvarselet ser relativt ustabilt ut, så her er det mange elementer som vil spille inn, forteller Caroline i sin pressemelding.

Følg Caroline på sosiale medier: 
www.facebook.com/racingcaroline og Instragram/Twitter: Carolineracing.

Tidsskjema for helgen finner du her.

Klikk her for å følge live timing.

For å opprette en beIN SPORTS Connect konto og se løpene live, kan du klikke deg inn her.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser