Cardo bygger broer

Cardo går i bresjen og introduserer Bluetooth oppkobling på tvers av merker

Pressemelding:

Cardo Systems bygger broer med en ny oppdatering som gir Cardo-brukere friheten til å koble seg sømløst til Bluetooth kommunikasjonsenheter fra andre produsenter. Den nye programvareoppdateringen vil gi Cardos Bluetooth-brukere både bredere og bedre tilkobling for fremtiden. Nå skal det å koble til en ikke-Cardo Bluetooth-enhet skal være like enkelt og smidig som å koble til en annen Cardo-kommunikasjonsenhet.

Inspirert av lanseringen av Open Bluetooth Intercom (OBi), gjennomførte Cardo en uavhengig internasjonal studie* som viste at forbrukere ønsker en enkel og intuitiv prosess for å kommunisere med andre førere som har kommunikasjonsenhet fra et annet merke. Med en enkel Over-The-Air-programvareoppdatering for alle gjeldende 2023 Cardo-enheter (unntatt PACKTALK SLIM) – fra toppmoderne PACKTALK EDGE til Spirit – gir den nye oppdateringen enkel tilkobling via Bluetooth til nyere generasjons enheter fra Sena, Midland og Uclear. Alle brukere vil nå få den samme opplevelsen som om de brukte samme kommunikasjonsmerke, uten problemer med å pare fremmede enheter og uten å oppleve frustrasjoner som å miste telefonforbindelsen eller gi avkall på muligheten til å ta i mot telefonsamtaler eller navigasjonsinformasjon. Den eneste funksjonen som ikke støttes i den siste oppdateringen er musikkdeling – den støttes heller ikke mellom to forskjellige Cardo-produktgenerasjoner.
Cardo-brukere kan enkelt laste ned den nyeste programvareversjonen fra Cardo Connect-appen, Over-The-Air og trådløst, for å aktivere funksjonen. Du trenger ikke å trykke på noen spesiell tastekombinasjon for å pare enhetene. Når nye versjoner og oppdateringer blir tilgjengelige, vil et popup-vindu automatisk vises i Cardo Connect-appen din.

*Kommunikasjonsundersøkelsen ble gjennomført i april 2023 med 2400 respondenter.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser