By på Richard Hammonds og James Mays motorsykler

Britiske Bonhams årlige vårauksjon av motorsykler er som vanlig proppfull av sistnevnte, samt deler av alle slag. Men to selgere skiller seg ut, rettere sagt James May og Richard Hammond, som til sammen selger tolv motorsykler – åtte fra May og fire fra Hammond.

De fleste er klassiske modeller, som Mays Kawasaki Samurai A1, men det finnes også nyere motorsykler i form av Hammonds Norton Commando 961SE fra 2010 og Mays ombygde SR400 fra Deus Ex Machina. Førstnevnte er den som forventes å få det høyeste budet. Bonham stipulerer verdien fra 175 000 til 220 000. Hele samlingen er verdt litt under en million kroner.

Både Hammond og May uttaler til The Telegraph at auksjonen er planlagt for flere måneder siden, og at det ikke har noe med den siste tidens hendelser å gjøre.

– Som en seriøs motorsykkelsamler er det viktig å se over stallen med jevne mellomrom, og Bonhams Stafford-auksjon er en perfekt anledning til å videreselge enkelte sykler og kanskje kjøpe noen nye, uttaler Richard Hammond. – Jeg har også en kano og Wharfedale hifi-høyttalere, hvis noen er interessert.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser