Brødrene Plassen med skumle hensikter

Avtalen innebærer at brødrene Plassen kommer til å kjøre værstingsykkelen Ducati 1098R Bayliss Edition i år. Dette er en spesialutgave av 1098R-en de har kjørt de to siste årene. Sykkelen har en L-twin motor på 1198 ccm, den yter originalt 200 hester på motoren og 135 Nm. Kjøreklar vekt uten bensin er lave 168 kg.

Løvaas Motor, som er Norges ledende Ducati forhandler, kommer til å serve avtalen og teamet. For teamet er det helt avgjørende å ha en så seriøs og pålitelig støttespiller med på laget. Løvaas Motor sitter inne med mye kunnskap og erfaring som teamet drar nytte av.

Fanklubb
Plassen Racing er et av nordens raskeste roadracingteam. Teamets førere er brødrene Ole Bjørn (26) og Tor Erik Plassen (28) fra Sande i Vestfold. Med seg har de et støtteapparat av mekanikere, medhjelpere og servicepersonell. De har også en egen fanklubb som følger dem rundt på alle løp.

Plassen brødrene kommer i år til å satse sterkt i NM og Nordisk mesterskap i klassen Superbike, som er skandinavisk motorsykkelsports Formel1-klasse.
Spesielt Ole Bjørn er, etter overbevisende kjøring og mange pallplasseringer de siste to år, blant de aller største favorittene både til NM-gullet og Nordisk mester tittelen.

Tror du en av Plassen-brødrene stikker av med NM-gullet i år?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser