Brikkene faller på plass for Haga

Sondre hadde god flyt, og i store deler av løpene føltes det sinnssykt bra, ifølge teamets ferske pressemelding. Dessverre var ikke motorsykkelen i like godt slag, og spesielt lørdag ble det en del ekstra prikker på grunn av dette.

– Lørdag skiftet vi alt unntatt en del, men den tok vi på søndag, forteller Sondre. Da er det en klar fordel å ha plass på Top Trial Team, et av de mest profesjonelle VM-teamene. Her står det mekaniker parat til å hjelpe. 

I trial vet førerne aldri hva som møter dem. Denne helga var det gjørme, bakker og løs sand – typisk engelsk, med andre ord.

– To-tre av de 12 seksjonene var veldig vanskelige, sier Sondre, og det kan nok stemme: han fikk 62 prikker, og 45 av dem kom i seksjon 3,6 og 9, mens de øvrige 3 x 9 seksjonene bare bidro med 17 prikker til sammen. Til slutt ble det 16. plass på Sondre etter at han lenge lå an til topp 12.

Det ble tredobbelt britisk i helgen; Dan Peace foran Jack Price og Iwan Roberts.

Nå er det to ukers pause fra mesterskapskjøringen, men deretter går det slag i slag med EM i Tsjekkia, VM i Italia og Nordisk Mesterskap i Finland.

Sondre har ikke vært helt fornøyd selv etter de siste løpene, men landslagssjefen har tydeligvis likt det han så, for Sondre er tatt ut blant de fire på laget som skal representere Norge i Nordisk Mesterskap i august, og er også i troppen til lag-VM i september.  

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser