Brian Gillen ny teknologisjef hos Norton

Norton Motorcycles har ny fabrikk i England og nå blir Brian Gillen ny teknologidirektør. Skal ting endeig ordne seg for merket med turbulent historie?

Norton Motorcycles har annonsert at tidligere R&D sjef hos MV Agusta, Brian Gillen blir ny teknologisjef. Gillen har arbeidet hos MV i mer enn 15 år og har vært ansvarlig for utvikling og design av MVs premiumsykler. Brians rolle inkludere å hjelpe det indisk-engelske merket, som har base i Solihull utenfor Birmingham, merket med å utvikle neste generasjon modeller – en oppgave som sannsynligvis vil omfatte både forbrennings- og elektriske prosjekter, i tillegg til den ekstra utfordringen med å sikre at syklene oppfyller homologeringsstandarder for å kunne selges i et bredere marked.

Brian Gillen: før MV Agusta – nå Norton Motorcycles

«Brian kommer med svært rik erfaring og ekspertise innen motor- og kjøretøydesign, nye teknologier og connectivity,» sa Nortons administrerende direktør, Dr Robert Hentschel. «Jeg er overbevist om at hans deltagelse i teamet vil ytterligere styrke vår målsetting om teknologisk innovasjon og ingeniørmessig kvalitet, og dette vil snart gjenspeiles i et verdensklasse produktutvalg som er under utvikling.»
Gillen la til: «Jeg ser frem til å jobbe med det talentfulle teamet av ingeniører og utvikle banebrytende, førsteklasses motorsykler – med kvalitet i forkant av alt vi gjør.»

Da gjenstår det bare å se hvor veien går videre for et merke som har en turbulent historie.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser