Brennende engasjement

Det var kanskje bra at jeg dro skulderen ut av ledd på lørdag, for da fikk jeg i hvert fall ut fingeren og kunne tilbringe noen timer i garasjen. I går ble det nye hjullagre foran, og jeg kan for øvrig anbefale å varme navet med en brenner, for dette gjør det betydelig lettere å få tak i disse. Brenneren fra Biltema har vært et svært bra tilskudd til garasjen. Jeg har nå lagt meg på minnet at jeg burde smøre pakningene oftere.

Passet også på å montere nye håndtaksbeskyttere med aluminiumbøyler. Jeg kjøpte et par Zeta-utgaver for å teste disse. Det er vel litt hipp som happ; har testet Racetechs tilsvarende tidligere. Kvaliteten føles i hvert fall bra. Som amatør er det topp å ha slike beskyttere, for jeg har jo slått i stykker de hvite museørene fra KTM, og bøylene betaler seg forhåpentligvis i sparte utgifter til hendler. Jeg vet at enkelte mener at dette er kontroversielt, men jeg liker dem.

Siden jeg likevel var i gang, fikk jeg endelig ut fingeren og monterte varmehåndtakene som jeg tidligere kjøpte på impuls via nettet. Dere vet vel hvordan det er; en tar en rast og prater enduro, noen sier at det er jævlig bra med varmehåndtak, og før du rekker å sjekke dollarkursen, har du bestilt et par fra Kina – når man egentlig bare skulle sjekke prisene. Deretter havnet de i en kasse i påvente av å bytte håndtak, og der ble de liggende. Men nå gløder disse håndtakene. Føles som det kan bli veldig behagelig også på kalde vårdager når vintervottene tas av.

Avsluttet med å begynne å liste opp ting til en liten minirenovering. Den sårede krigeren skal poleres og få litt vel tiltrengt kjærlighet før det blir på tide å ta av piggdekkene. Vårrengjøring av min dårlige samvittighet inneholder mange servicepunkter …

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser