Bra innsats av X-Teams utøvere

Årets første norske enduroløp, Vintersliter’n 2016, trakk cirka 115 deltagere til Haslemoen. Den 6,2 kilometer lange løypa gikk i øvingstraseen for Forsvarets tunge belte- og stridsvogner, så terrenget var svært kupert med mange humper og dumper.
 
Under slike forhold blir utøverens kondisjon satt på test, vi snakker om motorsykkelmaraton over tre timer.
 
Teamet  store overraskelse ble Emilie O. Engh. Hun satte opp et forrykende tempo og vant dameklassen med god margin, foran Irene Askeland.

I eliteklassen for juniorer tok Christian Presterud kommandoen med en gang og kontrollerte hele løpet.  Dette ville dessuten ha holdt til en andreplass i seniorklassen.

I klassen senior elite stilte Kjetil Myhrvold og Anders Helgerud. Sistnevnte gikk offensivt ut og ledet i over en time, men feilberegnet dessverre bensinmengden. 

Kjetil Myhrvold stilte til start med en nybygget Honda CFR 250 X, og endte til slutt på femteplass i klassen, som ble vunnet av Alexander Nyberg.

X-Team Motorsport Rømskog retter en takk til alle støttespillere som bidrar til at arrangementet forløp mest mulig sømløst, og komplett resultatliste finner du her.

Bildene er levert av teamet.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser