Bølla vant på Nürburgring!

Det ble en ny klar seier til Kai Børre Andersen i det internasjonale tyske roadracingmesterskapet. Han vant Supersport 600-klassen under helgens race på Nürburgring klart, og har nå en ledelse til nest beste fører på hele 22 poeng.
Tage Solberg ble nummer åtte i dette løpet. Han ligger på fjerdeplass sammenlagt.

– Det var et tøft løp. Jeg kom ut som nummer to i starten bak Werner Daemen. Etter en runde var jeg forbi ham, og vi hadde en fight som varte i tolv runder. Da hadde ikke belgieren mer å gi, og jeg dro i fra. Ved målpassering var jeg fire og et halvt sekund foran, gliser en fornøyd Kai Børre.

– Men selv om jeg nå har en solid poengledelse, kan jeg ikke ta noe på forskudd. Vi har bare kjørt tre løp i serien, og fem gjenstår. Konkurransen er hard og det går innmari fort. I år kjører jeg faktisk hele to sekunder raskere enn jeg gjorde i fjor. Bestetiden min i racet i dag er banerekord for Supersport 600 her på «Ringen»!

Neste løp i Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft går på Salzburgring i Østerrike om to uker. Dette er kanskje Europas raskeste bane og Kai Børre håper at motorsykkelen hans er like konkurransedyktig der.

– Mekanikerne i Docshop Kawasaki-teamet tryller vel frem enda litt flere hestekrefter, tror han. – Konkurrentenes materiell er også meget konkurransedyktig, og på den neste banen er det viktig å ha det beste utstyret.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser