Bølla sa takk for seg

På fredag ble tre av fire mekanikere i Inghart Racing sparket på dagen på grunn av manglende resultater. Og etter nok en helg med manglende assistanse valgte Bølla å si takk for seg etter løpene på søndag.

– Siden de tre ble fjernet på fredag fikk jeg ikke kjørt treningene på fredag og hadde heller ikke all verdens hjelp foran verken kvalen eller løpene. Han som var igjen rakk rett og slett ikke over alt. Derfor måtte jeg blant annet velge ut dekk på måfå. Slikt går det bare ikke an å holde på. Når ting ikke har ordnet seg det siste halvannet året, har jeg ike særlig tro på at det gjør det de neste ukene, så jeg har valgt å takke for meg i Inghart Racing. Nå pakker jeg sammen alt jeg har her nede og reiser noen dager på ferie. Hva som skjer etterpå vet jeg ikke.

– Slik gidder jeg ikke ha det
Det som er sikkert er at tiden med Inghart er over. Å kjøre for et team uten mekanikere er helt utelukket for den ambisiøse nordmannen. Men det er dermed ikke sagt at tiden i IDM er forbi.
– Det er noen seter åpne etter at folk er ute med skader, men det er ingenting som er sikkert ennå. Vi få se hva som skjer etter ferien. Jeg kommer i hvert fall ikke til å kjøre for Inghart, for slik gidder jeg ikke ha det.

Til tross for all mulig slags problemer i forkant så det likevel lenge lyst ut for Bølla. Han ledet det første løpet etter 13 av tjue runder, før dekkene han selv hadde gamblet på sa takk for seg. Dermed måtte han sakke ned tempoet og rulle inn til en ålreit femteplass. I det andre løpet valgte han et altfor hardt dekk og kom seg ikke til mål.

Neste IDM-løp går om 14 dager og det blir spennende å se Bølla har løsningene klare til den tid.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser