BMW Motorrad Days tilbake i Garmisch

Det er bare å glede seg for BMW-fans. Full fest i Bayern er verd å ta med seg!

Etter to vellykkede BMW Motorrad Days i Berlin i 2022 og 2023, har BMW Motorrad bestemt seg for å fortsette det legendariske formatet fra tidligere arrangementer. Verdens største BMW Motorrad-treff flytter tilbake til Garmisch-Partenkirchen i Alpene. I mer enn 20 år har BMW Motorrad Days vært et høydepunkt og et must i den årlige kalenderen for BMW-fans fra hele verden. De siste to årene har verdens største BMW- treff vært arrangert i Berlin, stedet hvor BMW motorsykler har blitt bygget i mer enn 50 år. Sammen med BMW Motorrad-ansatte fra hele verden markerte BMW Motorrad Days 2023 i Berlin et viktig kapittel i selskapets historie, nemlig BMW Motorrads 100-årsjubileum.
BMW Motorrad Days har vært arrangert i Garmisch-Partenkirchen 18 år på rad. Med sine praktfulle omgivelser, svingete veier og nærliggende alpepass er det et ideelt sted for unike motorsykkelturer.
BMW Motorrad Days arrangeres ved foten av Hausberg fra 5. til 7. juli. Nye produkter, utstillere, show, prøvekjøringer, og sist men ikke minst: tradisjonell bayersk livsstil og legendarisk feststemning bør kunne lokke besøkende i tusentall.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser