Blogg: Kim tar lappen

For de som ikke har hørt om meg så heter jeg Kim, er 35 år og jobber med annonsesalg for Bike. Så langt alt vel… Men jeg har et problem som egentlig bare blir større og større. Jeg har ikke lappen på motorsykkel. Jeg hadde egentlig overbevist meg selv om at dette ikke kom til å skje. Ikke for det, lysten har absolutt vært der, men det har liksom aldri blitt noe av.

Før nå.

Det er nemlig ikke mulig å gå rundt i dette miljøet uten å ha lappen, så nå skal jeg endelig få en A i sertifikatet jeg også.

«Hjelp til selvhjelp»
Tanken bak denne bloggen er ikke å slå ned Voe, Toe, Loe og gudhjelpemeghvadeheter fra «rosablogg-toppen», men å sette litt mer fokus på det å ta lappen på tung sykkel. For det er en kjensgjerning at det er færre og færre som gjør akkurat dette. Dette er i utgangspunktet ment å bli en litt «hjelp til selvhjelp» for oss nybegynnere. Jeg ønsker å få tak i info fra de profesjonelle på hva man skal tenke på når man for eksempel skal velge kjøredress, hjelm, sikkerhetsutstyr, trafikkskole og første sykkel. Som alt annet er det like mange meninger som folk der. Så ikke les dette som en fasit, men hvordan jeg blir guidet frem til lappen på motorsykkel. Hvilket utsyr jeg trenger og hvorfor jeg skal velge slik jeg har valgt.

Jeg gjør heller ikke dette for å reklamere for spesielle produkter, men jeg kommer til å skrive om de produktene jeg velger og hvorfor. De må passe meg og min kropp, hode og føtter. Med tendenser til vannhode, en BMI som får Grete Roede til å besvime og føtter som motbeviser at gutter med store føtter har….dere vet hva jeg mener. Det skal prøves litt utstyr før ting passer for å si det sånn. Og jeg skal få rådene til hvorfor det passer meg, og hva som jeg skal se etter og passe på.

Mer kommer, men har du tips og vink, så hyl ut!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser