Blogg: Kim tar lappen – del 3

Da begynner det å nærme seg veldig. Kjenner at spenningen bygger seg opp og at jeg gleder meg til å sette meg på en sykkel. Lysten ble ikke mindre da Eskil rullet inn på parkeringa på jobben med en ny BMW F800R i går….

Det siste nå er at hjelm og hansker er på plass. Jeg har prøvd noen forskjellige hjelmer, men på mitt hode passet en Shoei best. Det er samme merke som jeg hadde da jeg «cruiset» rundt i skogene i indre Østfold på min gule Suzuki X moped for 20 år siden. Valget nå ble en Shoei Qwest Airfoil (svart/hvit), størrelse medium faktisk. Det overrasket Katrine på Motorport også, at jeg fikk presset toppen inn i den størrelsen. Men den sitter bra, klemmer på de rette stedene, og føles veldig behagelig.

Klar for kjøring
Hanskene ble Halvarsson Newman. Her har jeg fulgt rådene på bloggen og gikk etter hansker med fast innefor. Jeg forsøkte Beryl som var foreslått, men de passet ikke noe særlig over knokene og da ble det feil.

I morgen skal jeg på det obligatoriske MC-kurset og etter det håper jeg ting ruller på ganske fort. Det eneste som mangler nå er støvler og en ryggskinne, men ryggskinne hadde Eskil noen av så jeg skal prøve en av de og støvler må ordnes ASAP. Jeg har en stor fordel der og det er at Eskil akkurat har gjennomført en STOOR støveltest, så han har nok noen råd å komme med. Testen kan dere forøvrig lese i Bike 7.

Har du tips eller triks? Hyl ut!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser