Bli med på Bikeweek 2017

Bli med til Karlskoga 21.–30. juli og opplev Bikeweek. Her får du god anledning til å finslipe kjøreteknikken og å treffe andre motorsykkelfrelste. Er det første gang du prøver å kjøre på bane, anbefaler vi at du på forhånd leser tipsene våre.

I år blir det enda flere muligheter til å få teste deg selv og motorsykkelen din på banen. Fredag 21. juli til søndag 30. juli blir det tre kjørepass om dagen for allmennheten. Passene for nybegynnere kjøres mandag, tirsdag og torsdag – hele tidsskjemaet vil bli publisert på Bike.no.

Bike er på plass for å treffe dere, og vi kommer også til å gjennomføre en av testene våre i disse dagene. Kom gjerne og snakk motorsykler med oss, eller fortell hva du vil se mer av i magasinet fremover.

Som abonnent får du 100 kroner i rabatt (ordinær pris 500 kroner) for en hel dags kjøring, samt plass først i køen. Alt du trenger å gjøre er å bestille treningspass her.  Du kan også kjøpe heldagspass for to dager med 100 kroner i rabatt (ordinær pris 800 kroner), og dette bestiller du som er abonnent her. Du som ikke er abonnent kan bestille banekjøring via denne siden i Karlskoga Motorstadions webshop.

Uken kommer også til å by på underholdende racing i Scandinavian Open med klassene Superbike, Superstock 600, Rookie 1000, Rookie 600 og A2 Cup. Les mer om de actionfylte RR-oppgjørene her.

De ulike prøvekjøringsklassene er:

Klasse for nybegynnere:
Instruktører kjører foran. Forbikjøring i svinger er forbudt. Banekjørere henvises til de andre gruppene. OBS! begrenset til tre dager.        

Klasse for mosjonister:
En raskere klasse enn Nybegynner, instruktørene passer på at det ikke går over styr. Denne klassen er for dem som vil kjøre mer normalt eller kanskje har en motorsykkel som ikke går fullt så fort.

Klasse for de raskeste:
Den raskeste klassen, instruktørene sørger for at det ikke går over styr. Men tenk deg om før du gasser og la hjernen styre, ikke høyrehånden!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser