Bildeserie: Ducatis WSBK-team

Racingsesongen er rett rundt hjørnet, og mange team har begynt å presentere 2015-opplegget. Vi har tidligere fått se Yamahas MotoGP-racere, og nå er det på tide med Ducatis WSBK-racere. Som kjent har nye Panigale vokst fra 1199 til 1299, og dette gjør at den ikke får delta i Superbike-VM. For å omgå dette konstruerte Ducati en ny 1199 Panigale R i et svært lite og eksklusivt opplag. Denne er også bedre tilpasset det strenge reglementet. 

Ducatis WSBK-team sponses av det italienske internettfirmaet Aruba.it, men har som alltid røde sykler. Førerne er fortsatt Chaz Davies og Davide Giugliano.

– 2015-utgaven av Panigale R superbike er en videreutviklet versjon av den vi konkurrerte med i 2014. Vi opererer på linje med det nye tekniske reglementet, og i tillegg til fjæring, bremser og chassis er de tre områdene der vi har gjort de største forbedringene den nye elektronikken, motoren og det nye eksossystemet, som stammer fra et samarbeid med Akrapovic, uttaler Ernesto Marinelli, Ducatis prosjektleder i WSBK. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser