Bildeserie: Digitalt Ducati-bygg

Andreas jobber i spillutviklerselskapet EA DICE, kjent for Battlefield-serien. På fritiden fortsetter han å la kreativiteten flyte ved å skape digitale kjøretøy. Andreas har delt en av sine nye kreasjoner med oss – en veldig vakker Ducati-caféracer.

– Ved hjelp av datamaskinen kan jeg skape hva som helst uten at det koster vanvittig mye penger, samtidig som jeg får utløp for min skapertrang, forteller Andreas.

Rammen har spillutvikleren hentet fra en Ducati 916, mens motoren er fra en 900SS. Andreas har satt sammen bygget med sine favorittkomponenter, for eksempel har bremser og fjæring blitt hentet fra Brembo og Öhlins. Salen og tanken har han imidlertid designet selv.

– Målet var en stilren fighter med litt retrofølelse og en moderne touch. Derfor har jeg valgt det klassiske diamantmønsteret på salen og Ducatis klassiske racinglogo på tanken. Filosofien, less is more,  er noe jeg ønsker at skal lyse gjennom i alle mine prosjekter, fortsetter Andreas.

Men det har tatt sin tid, og over 400 timer skal ha gått med til denne caféraceren i løpet av det siste halvåret. I rendringene til høyre kan du selv se hvilket detaljnivå han har fått til. Man glemmer lett at dette ikke er fotografier. Hvis du vil se byggets utvikling, kan du besøke Andreas’ engelske blogg med bilder fra de siste månedene.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser