Bike på VG nett gir stor trafikk

Denne helgen har Bike levert tre saker til VG Nett:

Raske nyheter i rolig MC-år
Utvikler el-motorsykler i rekordfart
Sylindersjokk fra BMW

Stor interesse for motorsykkel
Bike har hatt samarbeid med VG Nett i snart tre år og dette er en avtale som gir oss stor trafikk på www.bike.no, ettersom VG Nett linker tilbake til vår side i nyhetene deres. Bike-redaktør Morten Broks er naturligvis storfornøyd med samarbeidet, men kan fortelle at også VG Nett setter pris på sakene:

Vi har generelt stor trafikk på bike.no, blant annet gjennom våre 18.000 faste medlemmer, men når vi har saker liggende ute på VG Nett øker trafikken betraktelig. Det er dessuten moro å få tilbakemelding fra VG om stor interesse for motorsykkel. Sakene vi leverer til VG ligger høyt på startsiden og det skjer ikke uten at desken hos VG Nett registrerer mange treff, sier Morten. Saken om elmotorsykler på søndag lå på andreplass!

Effektiv web-annonsering!
Gjennom blant annet godt samarbeid med VG nett styrker Bike.no sin posisjon som Norges desidert største nettsted for motorsykkel. Når VG nett legger ut saker fra bike.no, når vi ut til en enda større målgruppe og våre web-annonsører får flere annonsevisninger uten å betale en krone ekstra!

>>Ikke skyt i blinde,
annonsèr i Bike og treff riktig målgruppe!<<

Vennlig hilsen

Nina Hagen Andersen
Annonseansvarlig Bike Norge
Bike, Motopress AS
Smalvollveien 63 c
0667 Oslo
Mob.(+47) 926 29 565
E-post: nina@bike.no
Web: www.bike.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser