Bike lager TV på messen

Bike TV har vært en kjempesuksess – ikke minst når vi har rapportert fra de store internasjonale messene. Nå tråkker vi til også på hjemmebane med Bike TV fra den norske messen som starter 6. mars.

Gode tilbakemeldinger
Tilbakemeldingene fra våre lesere har vært svært positive. TV-satsningen har ført til betydelig økning i trafikken, noe vi så i juni. Da hadde vi 51.000 unike brukere på bike.no. TV-satsningen kombinert med stadig flere faste medlemmer forklarer mye av årsaken. Over 15.000 personer har meldt seg inn på siden.

Ny rekord?
Web-master Eskil Bjørshol tror på ny rekord i mars. Han håper TV-satsningen fra messen vil bidra til at rekorden fra sist juni står for fall.
– Vi kommer til å lage en hel del innslag fra messen. Disse blir lagt ut forløpende på Bike, sier Eskil som gjerne tar i mot forslag til gode saker han kan lage noe på under messen. Eskil har planer om å tråle messehallene for gode reportasjer hele helgen.

– Vi kommer først og fremst til å fokusere på de nye modellene. Men i vil også ta en prat eller to med menneskene som besøker messen, sier Eskil Bjørshol som har leid inn profesjonell fotograf og redigerer til messen.

Har du forslag til reportasjer? Send oss en mail!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser