Bike-fest i Trondheim

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle landsdelens motorsyklister er invitert til å delta. Initiativtaker er Morten Andersen. Han er redaktør av motorsykkelbladet Biker Journalen, og forteller at målsettingen med Bike Fest er å få flest mulig motorsykler ut på veien.

Kribler
-Nå som våren er her kribler det i noen og enhver, og for en motorsyklist finnes det ikke noe mer opphissende enn å starte opp sykkelen og nyte at vinteren omsider har sluppet taket, forteller Andersen. Han forteller at Bike Fest har vært en suksess de fire foregående årene med hundrevis av blankpolerte tohjulinger på Lerkendal, og håper på minst like stor deltakelse også i år.

-Bike Fest har befestet seg som et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft.

NMCU-støtte
Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU), som både vil holde en appell fra scenen og samtidig arrangerer et seminar om ombygging av motorsykler. De vil også arrangere en kåring av «Folkets favoritt» blant de fremmøtte motorsyklene. Stemmesedler hentes på NMCUs stand.

På Bike Fest blir det en mix av alt fra langgaflede choppere til originale perler, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir premiering av motorsyklene i mange klasser, med masse flotte premier. Salgsboder hører med på Bike Fest, og det blir et eget felt med motorsykler for salg, demokjøring, pølser og brus, live rock’n roll fra scenen hele dagen.

Årets tema er ombygging av motorsykler, og derfor er det også lagt opp til en stor chopper- og customutstilling. I tillegg blir det avholdt et seminar hvor politisk sekretær i NMCU, Morten Hansen, skal snakke om fremtiden for ombygde og amatørbygde motorsykler. Det er stor interesse for ombygde motorsykler blant folk, noe som ikke minst alle TV-seriene har bidratt til.

Fortløpende info om Bike Fest blir lagt ut på www.bikefest.no.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser