Bike enda større på web – nå over 10.000 medlemmer!

Kjøpesterk gruppe
Det er ikke tilfeldige motorsyklister du treffer på bike.no. Dette er en kjøpesterk gruppe – selve kjernen av norske motorsyklister. Diskusjonsforumet vårt avslører at kjøp av både sykler og utstyr står i sentrum. Det går ikke en dag uten at et medlem ønsker tips ved kjøp av ny sykkel, hjelm, skinndress, alarm osv.

Utviklingen internett/papir
Utviklingen i media skjer raskt, og nylig ble det skrevet historie da VG Nett hadde flere lesere enn avisutgaven av VG. Så langt er ikke utviklingen kommet i vår nisje, og vi tror og håper Bike-magasinet vil fortsette å selge godt i mange år fremover. Bike har ingen planer om å legge tester og prøvekjøringer ut på web, og websiden vår har primært fokus på nyheter, videoer, diskusjonsforum og bilder. Kall det gjerne et digitalt magasin. Hovedmålet på web er å involvere våre lesere i størst mulig grad.

Kom med forslag til oss!
Har du forslag til aktiviteter vi kan gjøre på www.bike.no for å markedsføre dine produkter? Ikke nøl med å kontakte oss! Vi treffer som sagt over 10.000 kjøpesterke motorsyklister, så hvis du har produktnyheter, andre saker vi kan skrive om eller ønsker å markedsføre deg gjennom websiden vår, så ta konkakt.

Bike følger ikke utviklingen – vi styrer den!

Vennlig hilsen
Morten Broks, redaktør
Bike/Motopress AS
Fernanda Nissens gt 3
0484 OSLO
Dir: 23 40 10 33
Mob: 90 52 19 73
Fax: 23 40 10 34
www.bike.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser