Bike 6 – siste sjanse!

Test av superbike-klassen er alltid et høydepunkt, både for oss som deltar, men også for våre lesere. I år var det knyttet stor spenning til om Kawasakis nye versting ZX-10R kunne utfordre fjorårets tyske bombenedslag S1000RR. En ting var om effekten var høy nok, men kanskje vel så viktig var det om det japanske elektronikksystemet var på høyde med tyskernes variant.

Hvem som vant avsløres selvsagt i testen.

Grusduell
Er ikke asfaltracing din greie? Er det gruskjøring som får hjertet ditt til å banke hardest? Vel, i så fall har vi en skikkelig godbit til deg. Allroad-klassen har blitt et viktig segment for produsentene, noe Triumph viser med sin 2011-nyhet Tiger 800 XC. Den går rett i strupen på BMW F800GS og testsjåførene våre jublet både over at de fant deilige grusveier, men også på grunn av kvaliteten på maskinene. Den ene er imidlertid bedre enn den andre og leser du ikke Bike 6, vil du heller aldri finne ut av hvilken vi mener du bør gå for.

I Bike 6 har vi også prøvekjørt nyhetene Honda Crossruner og BMW R1200R, i tillegg til at vi har testet sporttouringdekk i regn. Hva gjør deg raskest og hva er tryggest? Svarene får du hos oss.

I tillegg til de harde fakta, tall og tabeller har vi som vanlig snakket med spennende mennesker og laget interessante reportasjer. Denne gangen gikk turen til en skomaker i Tronheim, med en stor kjærlighet til Ducati. Uttrykket «skomaker bli ved din lest» er en gang for alle avskiltet.

Vi gir deg oversikten over hvor og når du kan kjøre på bane i Norge i sommer, reiser til Troms på touring og ser på stuntkvalitetene til KTM RC8R. Ja, stuntkvalitene til KTM RC8R. Du leste riktig første gang.

Ja, også får du nyheter, flere bruktsaker, en sniktitt i garasjene våre, utstyrsvurderinger og fordelaktige tilbud.

Her finner du en oversikt over hvor du kan få kjøpt Bike 6. God fornøyelse!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser