Bike 2 – ute nå

Årets første ordinære utgave bærer nemlig ikke preg av at det over store deler av landet ligger et hvitt, irriterende teppe.

Bike 2 er stappet full med stor test av baneleketøy uten fire rekkemotor, nærmere bestem Aprilia RSV4 APRC, KTM RC8R, Triumph Daytona 675 og Ducati 848 EVO. Oppgjøret ble gjennomført på Karlskoga og i rundetid skilte det over 2,5 sekunder.

På prøvekjøringsfronten har vi også vært rimelig aktive. Siden sist har vi vært ute og prøvd Honda NC700X, KTM 690 Duke, Kawasaki Versys 1000 og Honda CBR 1000RR.

Jannis
I denne utgavens portrett møter du Jan Kristoffersen, bedre kjent som bare "Jannis". Crosslegenden har over 20 NM-titler, haugevis med pokaler, en butikk i Lommedalen, drøssevis med skader og tindrende klare meninger om mangt og mye. Det er i det hele tatt et intervju som er verdt å lese.

Vi har også en touringrapport fra beinharde Ulster Grand Prix i Nord-Irland. Det er langt fra like kjent som sin legendariske storebror Isle of Man, men snitthastigheten er høyere.

Offorad- og enduroentusiasten Geir Juklestad pakket med seg kjøreutstyret da han og familien ferierte i Australia og tok en ukes avstikker med motorsykkel. Det ble en heftigere tur enn først antatt, der langt fra alle nådde sine mål.

Krydder
Som vanlig får du faste spalter som Update med oversikt over de mestselgende modellene i Norge, MotoGP-godbiter, teknikkspalten, ikoner, norsk racing og en kikk inn i våre garasjer. Hos en av oss i Bikeredaksjonen er en 1199 S Panigale på vei…

Bike 2 får du tak i din lokale bladkiosk nå. Har du lest det? Vil vil gjerne høre dine meninger.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser