Ber om unnskyldning 28 år etter ulykke

Første tur på ny tråsykkel – krasjet med motorsykkel
Vidar Berg var ute og prøvde sin nye tråsykkel sammen med moren på Sprova i Steinkjer. Idet de skulle krysse veien, så Vidar seg bakover. Det kom en bil, og han ventet til den hadde passert før han skar ut i veien. Han så ikke at det kom noen bak.


Tre motorsykler kom imidlertid kjørende bak bilen. Den ene hadde sidevogn og passasjer bakpå. Vidar syklet rett inn i sidevogna før føreren rakk å reagere. Sistnevnte falt av motorsykkelen, mens Vidar fløy over veien og havnet i grøfta på motsatt side. Heldigvis endte det relativt bra for sjuåringen, med skrubbsår og smerter i den ene ankelen.

Etterlyste andre involverte på Facebook
28 år senere ville Vidar be om unnskyldning. Han er aktiv i Vfr-klubben Norge og kjører mye motorsykkel selv, og har alltid følt at han selv var skyld i ulykken. Dermed la han ut et innlegg på Facebook, og allerede dagen etter fikk han svar. Et av dem var fra passasjeren på motorsykkelen han krasjet med – Berit Myrslo.


Berit Myrslo forteller at hun ikke bærer nag til Vidar, som bare var et barn da det skjedde. Hun har ikke tenkt så mye over hendelsen i etterkant, og husker ikke flere detaljer enn at hun og føreren havnet i en bjørk og bare fikk noen skrubbsår.

Føreren, Nils Thorsen, husker en del mer. Han trodde først at den unge syklisten hadde sett følget og ville stoppe, men måtte bråløfte sidevognshjulet for å unngå å kjøre ham ned. Etter å ha fløyet gjennom lufta og havnet i buskaset, landet sykkel og sidevogn oppå ham og passasjeren.

Vesle Vidar gråt veldig, men en sykepleier som kom i bilen bak motorsyklene tok heldigvis hånd om guttungen.

Alle er positive til å møtes
Nils Thorsen, som fortsatt kjører motorsykkel, har tenkt på hvordan det gikk med gutten, og syntes det var litt spesielt å høre fra ham etter så mange år. Vidar og Nils Thorsen har snakket sammen på telefonen, og Thorsen møter gjerne Vidar.

Vidar Berg ønsker også å møte alle involverte, kanskje til en pils og for å overrekke blomster.

Berit Myrslo stiller seg også veldig positiv til ideen om et møte.

Les hele artikkelen her:
http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article8906461.ece

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser