Bekreftet: Kompessormatet Kawa Z H2 vises 23. oktober

Kawasaki har bekreftet at de slipper en kompressormatet versjon av sin Z1000 i Tokyo 23. oktober. Til nå har vi bare sett teaservideoer, men takket være en paparazzi med åndsnærværelse kan vi nå også vise et par bilder av sykkelen som ble tatt mens den ble pakket for transport.

Selv om ikke bildene viser sykkelen i full profil sier de nok til at vi kan danne oss et bilde av hvordan den ser ut. Den aggressive fronten og avsmalnende hovedlyktene er felles med nyere modeller fra Kawasaki, men de mange skarpe vinklene og kantene som forteller at det dreier seg om en H2 er et av mc-verdenens villere design. H2 logo foran og bak, velkjent grå lakk og TFT panel gjør at vi er rimelig sikre på at dette er hvordan den nye Z H2 kommer til å se ut

For øyeblikket har Z1000 142 hester, noe som plasserer den et stykke unna toppen i supernaked kategorien.Det vil derfor absolutt være plass til en H2 versjon med ytelse av det mer ekstroverte slaget. Om den sparker ut 231 hester ved 11500, slik hyperspor-modellen gjør, gjenstår å se, men det ville ikke være logisk å bruke kompressormotoren uten å gi sykkelen en heftig økning i ytelse sammenlignet med Z1000.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser