Bedre?

Suzuki GSX-R1000 har måttet tåle litt pepper på grunn av de originale eksospottene som en del hevder er i mest klumpete laget. Bike måtte også svelge litt pepper da vi omtalte et anlegg fra Leo Vince som lekkert.

Vi gjør et nytt forsøk, denne gangen med anlegg fra Akrapovic. Akrapovic lager lekre anlegg til mange modeller, men vi lar det denne gangen være opp til dere lesere å konkludere. Faktum er at produsenten nå presenterer hele 15 ulike anlegg til nye GSX-R1000.

Vi har bilder og info med to versjoner:

1. Konisk slip-on: De koniske har enn så lenge kun vært å få i kombinasjon med EVO-anlegg, det vil si full titan-full system. Dette har gjort at mange ønsker en løsning som ser ut som det «aller heftigste». Nå kommer det samme designet i en twin slip-on-løsning. Denne vil få en utsalgspris på 14.850 kroner.

2. Megafon løsningen er basert på rør i titanium grade 3, så den veier fint lite. Dette er en løsning uten lyddemper i tradisjonell forstand, men det er dog med uttagbare db-killere. Ettersom det kun er «rør» og ikke lyddempere vil prisen bli gunstig. Pipene koster 6950 kroner.

Kjør debatt!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser