– Bare mørbanka

Det var på den første runden i det andre løpet uhellet var ute. På vei ned til Nordpolen på ACR highsidet Bjørn Rasmussen og Berthelsen hadde to valg: Enten treffe Rasmussen eller sykkelen hans. Han valgte det siste, men måtte svi for det likevel.
– Jeg tror i alle fall at jeg traff sykkelen og jeg ble kastet av. Med en gang trodde jeg jeg hadde brukket noe, men heldigvis viser det seg at jeg «bare» er skikkelig mørbanka.

Det er han selvfølgelig glad for, men den vanligvis så optimistiske sørlendingen synes uhellskvoten snart må være brukt opp.
– Nå synes jeg at jeg har fått nok for en stund. Det har vært mye over en lang periode nå.

Lang skade-cv
Og det er ingen overdrivelse. I det siste løpet i fjor smalt han plutselig av banen på Rudskogen og skadet ryggen. Så fikk han prolaps på vinteren, før han til alt overmål pådro seg kyssesyken på vårparten. Den siste skaden er likevel ikke værre enn at han tror han er tilbake til neste NM-runde om to uker.
– Ja, det må vi klare. Når det ikke er brudd tror jeg det skal gå ganske greit å komme seg oppå sykkelen igjen ganske snart. Det er bare for mekanikerne å skru den sammen og det vet jeg de vil gjøre, for det er flinke folk jeg har med meg.

Skulder ut av ledd
Værre gikk det derimot for Bjørn Rasmussen. På brorens blogg på VG står det følgende:
«Bjørn var uheldig i begge løp. I første knakk fotpinnebrakketen rett av og Bjørn måtte bryte. I andre løp highsidet han ned av Nordpolen, og ble deretter påkjørt av Carl som lå bak. Han har fått skulder ut av ledd, og et lite brudd i armen. Oppdaterer senere».

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser