Axio til Norge

Vi har lenge kunne se dem i det store utland, men omsider kan de spesielle Axio-væskene kjøpes også her hjemme.

Axio er et amerikansk produkt, designet av Bob Haro, tidligere verdensmester i BMX. Utover å designe væsker lager Bob også MTB-sykler, forøvrig en sykkel danske Michael Rasmussen ble verdensmester på i 1999.

Axios væskeserie til motorsyklister er bygd opp med et hard skall av plast for å sørge for best mulig beskyttelse av utstyret som skal transporteres.

Under ser du noen av produktene du nå kan få tak i, beskrevet av importøren selv.

Ryggsekk
Swift-ryggsekkken har aerodynamisk design, for å gi minst mulig luftmotstand når du sitter på motorsykkelen. Tail- og veskene i serien passer forøvrig sammen med Swift-ryggsekkken, slik at man har mulighet for å kjøpe seg et komplett sett.

Det harde skallet i polycarbonat er designet med motorsyklister i tankene. Sekken rommer cirka 20 liter og i den tilpassede lommen kan du få plass til opp til en 17″ laptop, det er jo greit å vite for folk som pendler til jobben.

Tankveske
Tankvesken fra Axio er bygd opp rundt det samme glatte skallet i polycarbonat og rommer blant annet et skjult oppbevaringsrom under den vanntette PVC-kortlommen. Basen er i slitesterk Jacquard-nylon og har masser av plass.

Vesken kan utvides og utfoldes, hvis du skulle få bruk for ekstra plass. Innebygde skulderstropper kan gjøre om vesken til en ryggsekk.

Veskene fås i Ducati-rød, mattsvart, blå, karbon og sølv.

Er dette noe for deg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser