Avstemningen i gang i Battle of the Kings III

De europeiske forhandlere skal konkurrere med en av disse Dark-Custom-modellene: Iron 883, Forty-Eight eller Roadster. De nasjonale vinnerne blir annonsert i slutten av februar, mens den europeiske seierherren blir kronet i november. Totalt 191 Harley-Davidson-forhandlere i 21 land skal delta.

Du kan stemme på din egen favorittsykkel, og dette genererer en shortlist for hver region / hvert land. Regionvinnerne går videre til finalen der et dommerpanel kårer årets Custom King.

Norges representant er Kjetil Kleiva Lervaag fra Harley-Davidson Ålesund. Kjetil var også med i fjor, vant regionfinalen med “Mr. Bobber”, og representerte Norden i den internasjonale konkurransen. I år har teamet bygget en «Dirt Scrambler» med utgangspunkt i Harley-Davidsons Roadster. Fra 14. januar vil det norske bidraget stå utstilt i butikken, slik at kundene kan se den på nært hold og få råd og vink til egen customisering.

Avstemningen pågår frem til tirsdag 14. februar. For å finne ut mer og for å stemme på din egen favoritt, kan du klikke deg inn på:
 www.h-d.com/battleofthekings.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser