Avon dekk gjenoppstår

Avon mc-dekk vil heretter produseres av Goodyear, et selskap som også eier Dunlop. Goodyear lovet et slanket, men forbedret utvalg dekk fra Avon

Goodyear, som eier både Avon og Dunlop, har kunngjiort at de kommer til å satse på et slanket utvalg av Avon dekk til motorsykkel. I følge Goodyear handler det om nytt fokus og gjenoppliving av det kjente gamle dekkmerket. hensikten er at Avon ikke skal konkurrere med Dunlop, men snarere være et utfyllende supplement. Pressemeldingen fra Goodyear sier: «Goodyears langsiktige planer for de to berømte dekkmerkene er å fokusere på ytterligere utvikling av spissteknologi i Montluc, Frankrike, hvor mange av Dunlops premiumprodukter for tiden er under utvikling – side om side med dekk til Moto 2 og FIM Endurance Championship.
Dekkutvalget fra Avon vil i fremtiden være disse:
Cobra Chrome (cruiser)
Roadrider MKII (sports tourer)
3D Supersport (hypersport)
Spirit ST (sports tourer)
Streetrunner (sports tourer)
Trailrider (adventure)
Trekrider (adventure)
Safety Mileage MKII (classic)
Speedmaster MKII (classic)
Viper Stryke (scooter)
Avon TrailRider

Ben Hoge, som er General Manager, Motorcycle Europe, Goodyear, sier: “Dunlop and Avon har en stolt historie og en spennende fremtid. Merkene utfyller hverandre på en ypperlig måte og er bevisst forskjellige, noe som gir oss muligheten til å tilby et bredt spekter av dekk og et av de nyeste produktspektrene i bransjen. For 2024 og videre vil det bli lansert nye produkter, oppgradert teknologi og tydelig markedsposisjonering for begge merkene.»

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser