Åttendeplass i Japan for Sondre Haga

Etter en VM-runde i Japan hvor Sondre «Gekko» Haga sanket poeng i begge løp med en trettende- og en åttendeplass, er han nå nummer 14 sammenlagt i VM etter at to runder er kjørt.

– Godt å se at femteplassen sammenlagt er fullt mulig. Jeg er nå rett i hælene eller forbi dem jeg lå bak i fjor, forteller Haga i pressemeldingen.

Helgen endte bra, men midt på dagen lørdag var det litt vakling i bakkeseksjonene.

– Får ikke øvd så mye på bakker i Norge, og Japan var hovedsakelig bakker og stein. Heldigvis er steinseksjoner min sterkeste side. Nivået er så sinnsykt høyt og jevnt at én liten tabbe er nok til å bli dyttet langt nedover resultatlistene. To poeng bedre på søndag, så hadde jeg endt opp på femte.

Fokuset på non-stop-regelen siden forrige runde i Spania har gitt resultater. Haga ble kun felt en gang på grunn av stopp hele helgen. Åttendeplassen på søndag er Hagas beste VM-resultat så langt.

Norges andre VM-fører i klassen, Håkon Pedersen, ble nummer seks på lørdag, og kom på en tiendeplass i går. Her finner du alle resultater. 

Neste VM-runde kjøres om to uker i Andorra. I mellomtiden skal Haga i aksjon under neste Norgescup-runde, som arrangeres i Bergen.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser