Årstreff for BMW MC-klubben

Fredag og lørdag samles nærmere 400 BMW-motorsyklister til sitt årlige treffarrangement. Denne gang er treffet lagt til Sørmarka Kurs- og Konferansenter utenfor Oslo, ikke langt fra Sværsvann langs Enebakkveien. Det er lokalavdelingen BMW MC Øst-Norge som er arrangør.

Treffdeltagerne overnatter både i hotellet og camper i området rundt. De har et variert program å velge i for de to dagene – sosialt, turer og trening. Det kommer deltakere fra hele Norge og vanligvis også en relativt stor kontingent fra BMW-klubber i naboland og noen fra Nord-Europa.

Flere turmuligheter
Motorsykkelkjøring er naturligvis sentralt og fredag formiddag startes med tilbud om gruskurs med innlagte øvelser langs en runde på grusveier i Follo, Enebakk og Indre Østfold. Alternativt tilbys en rundtur med innlagt kjøretrening underveis på go-kartbanen i Trøgstad. Det vil også være anledning til å prøve nye BMW-modeller. På kveldstid er det naturligvis et sosialt program.

Lørdag starter med Årsmøte i BMW Klubben Norge. Deretter står nye turer på programmet. En av turene går til Drøbak og Oscarsborg. Asfaltturen har stopp på kraftverket ved Vamma med orientering om Norge største elvekraftverk. Den fortsetter på en lengre runde i Indre Østfold før retur til Sørmarka. Grusinteresserte har også nye muligheter på lørdag i en utvalgt løype med hovedvekt på grusveier. Treffet avsluttes søndag formiddag.

En av de eldste
BMW MC-klubben Norge er en av de eldste MC-klubbene i landet. Den har ca 1400 medlemmer med lokalavdelinger rundt i landet. Som de flest motorsyklister i dag er også det typiske BMW-medlem «godt voksen».

For nærmere informasjon om treffet kontakt:
Ketil Stein, treffleder, mobil 901 27 223.
Per-Erik Winther, info-ansvar, mobil 911 66 225.

Eller se nettsidene www.bmwost.no og www.bmw.mc.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser