Arrangerer tur til Øst-Tibet

Indian Adventures AS som er kjent for å arrangere MC-turer i Himalaya og Sri Lanka gjør nå noe ingen har gjort før. 16. juli reiser en gruppe på 15 «IA veteraner» som alle har reist med Indian Adventures i Himalaya på tidligere turer ut på et eventyr i Kina. Nærmere bestemt Qinghai provinsen nord-øst for Mt. Everest i Øst Tibet. Indian Adventures har kjøpt 15 nye 250ccm off roadsykler som har blitt transportert 900 km inn på Den tibetanske høysletten der eventyret begynner. 

Hensikten med denne turen «Et eventyr med mening» er å oppleve nomadelivet og de enorme øde områdene på den tibetanske høysletten og samtidig gi inputs og råd til lokale grundere som ønsker å starte opp turisme i området.

– Vi ønsker med denne turen å gi motorsyklister en unik opplevelse av å kjøre offroad-motorsykkel i et av verdens mest avsidesliggende områder og samtidig bidra til utvikling av bærekraftig turisme på verdens tak. Gruppen er en spennende blanding av mennesker med erfaring fra MC-kjøring i den indiske delen av Himalaya og har representanter fra HD-miljøet og offroad-førere. Fire av deltakerne er kvinner der superveteranen er 74 år. Alle er godt forberedt på utfordringene som vil møte dem på to hjul på den tibetanske høysletten, sier Jim Lindquist som er daglig leder i Indian Adventures. 

På denne linken kan du se bilder og informasjon om turer fra Indian Adventures.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser