Aprilia i Supermotard VM!

Nylig gikk det første racet for Aprilia i Supermotard VM, som var det siste VM-løpet denne sesongen. Aprilia deltok som et ledd i utviklingsarbeidet og ble nummer 23.

Drivkraften i det nye italienske monsteret er den tosylindrete firetakteren «45V2» som ble presentert under Milano-messen tidligere i høst. Motoren er utrustet med elektronisk bensininnsprøytning og satt sammen i løpet av en rekordkort periode. Rammen er av fagverkstypen med kraftige aluminiumsseksjoner i sentrum.

Den største årsaken til at de valgte å delta i den siste VM-runden i år, er at det gir Aprilia atskillig bedre muligheter til å utvikle sykkelen frem mot neste sesong.Noen fører for sykkelen har de foreløpig ikke plukket ut. Det diskuteres å benytte Alex De Angelis som har vist seg å ha uvanlig gode ferdigheter med å sladde bredt. De Angelis var mannen som kjørte sykkelen på Spa Francorchamps.

Produsenten medgir allerede at sykkelen trolig kommer til å finnes som gateversjon i løpet av kort tid. Motoren er allerede testet opp mot de nye avgassreglene som råder i Europa i disse tider.

Hva synes du om sykkelen? Jeg vil i alle fall ha en slik!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser