Åpner Norges største motorsykkelbutikk

Fredag 27. november åpner Ride Bergen det som etter sigende er Norges største MC-butikk på Nyborg i Åsane. Til sammen vil cirka 1250 kvadratmeter være forbeholdt mc, atv og moped/scooter.

Kawasaki, BMW og KTM vil være hovedmerker på tung motorsykkel, I ATV-segmentet er det Kawasaki og TGB som blir merkevaren og for ungdommer under 18 har butikken scootere, mopeder og lettsykler fra TGB, Keeway, Motorhispania, Kawasaki og KTM.

Mange merker
På utstyrssiden vil du finne produkter fra merker som Shark, Frank Thomas, Arlen Ness, Berik, TCX, Airoh, Clover, Kenny, Bagster, Hepco Becker, Kappa, Motrax, samt original utstyr fra både BMW, Kawa og KTM.

Sammen med butikken vil du også finne et topp moderne og godkjent merkeverksted med entusiastiske og faglig dyktige mekanikere.

Kunder til verkstedet vil ved avlevering av motorsykkel for service, tilbys låsbart garderobeskap for oppbevaring av utstyr, mens sykkelen får pleie.

Åpningstilbud
Tenker du i de baner av å handle utstyr nå kan det kanskje være smart å vite at det i åpningshelgen vil være gode tilbud på både sykler og utstyr. Det vil også være mulig å vinne en scooter ved å svare på noen få enkle spørsmål.

Er du glad for at Bergen får en ny og stor motorsykkelbutikk

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser