Annonsepriser i Bike 2010.

Størst både på papir og web!
Bike er suveren markedsleder og hele *43 prosent av alle motorsykkelbladene som selges i norske butikker er produsert av Bike! Bike.no har befestet sin posisjon som det største nettstedet for motorsyklister i Norge med 50 000 unike brukere i måneden og over 18 000 medlemmer!

X-Bike, ny spesialutgave
Målet vårt er å formidle 100 % kjøreglede med hovedfokus på tester og prøvekjøringer. Totalt har vi 14 utgaver i året når vi til høsten 2010 produserer spesialutgaven X-Bike med fokus på cross/enduro og ATV for aller første gang. Det gjør at du treffer en bredere målgruppe enn noensinne i Bike!

Spar tid og penger på årsavtale
MED TØFFE MARKEDSBUDSJETTER blir det enda viktigere å gjøre
de riktige prioriteringene. Du sparer både tid og penger ved å tegne en årsavtale for annonsering i Bike. Gjør en sikker investering hvor du treffer riktig målgruppe!

BIKE KATALOGEN 2010, årets viktigste utgave!
Nå produserer vi Norges mest solgte motorsykkelutgave, Bike Katalogen! Her presenterer vi alle 2010-nyhetene på markedet i én og samme utgave! Nytt for året er også en egen utstyrsspesial! I tillegg blir det en fullspekket rapport fra den internasjonale motorsykkelmessen i Milano.

Gå ikke glipp av årets aller viktigste utgave, bestill annonse i Bike Katalogen 2010 allerede i dag! I salg fra 17. desember, materiellfrist 30.november

Vennlig hilsen

Nina Hagen Andersen
Annonseansvarlig Bike Norge
Smalvollveien 63 c
0667 OSLO
Mob.(+47) 926 29 565
E-post: nina@bike.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser