Andreplass i Norgescupen for ”Gekko”

Forrige helg var det Norgescup som stod på planen for Sondre ”Gekko” Haga. Med en tredjeplass på lørdagen og en andreplass på søndagen er trialtalentet godt fornøyd med helgens resultater, til tross for sykdom.

– Jeg lå inne med spysyken på fredagen, så jeg har egentlig vært syk hele helgen, men jeg klarte å bite tennene sammen og få en tredje- og andreplass. Veldig nærme gull og sølv for så vidt, så jeg er godt fornøyd med det. De to som kom foran meg har jo alltid vært i toppen, så nå var det endelig en ny som klarte å skille dem, forteller han i pressemeldingen BIKE har mottatt i dag.

Kjemper om gullet
– Det begynte veldig dårlig, så kom det seg litt etterhvert, fortsetter ”Gekko”, som forteller at han var ganske ødelagt etterpå. – Jeg er godt fornøyd med løpet, i hvert fall til å være syk. Nå er det helt tett i toppen, ettersom alle har fått varierende plasseringer. Jeg er med og kjemper om gullet, så det er bra.

Mandag, like etter Norgescupen, dro trialtalentet til Japan for å kjøre VM-runder kommende lørdag og søndag. – Det blir jo helt nytt alt sammen, egentlig, med både innendørs depot og alt annet som blir helt annerledes. Så det blir veldig kult, fortsetter han.

Godt forberedt
Med 7 timer i tidsforskjell mellom Japan og Norge er det ikke alltid lett å komme inn i rutinene før reisen. Likevel føler unggutten seg mer enn klar for Japan. – Jeg har prøvd å legge meg litt tidligere i forhold til døgnrytmen og sånn, men det har blitt for travelt nå når jeg har vært syk. Med pakking og reising i tillegg har jeg ikke hatt tid til så veldig mye. Det har vært veldig travelt, men jeg føler meg godt forberedt og har mye selvtillit fra Norgescupen, avslutter Sondre Haga.

I tillegg til Sondre skal også Håkon Pedersen og Jarand Mathias Vold Gunvaldsen konkurrere i Japan.
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser