Andre Villa til X-games

Livet smiler til vår nye motorsykkelakrobat Andre Villa. Vågå-karen leder VM og nå er han, ifølge VG Nett, tatt ut til X-games i Los Angeles i månedsskiftet juli-august.

Til tross for at han for øyeblikket leder VM var det ingen selvfølgelighet at invitasjonen til X-games skulle dumpe ned i postkassa.
– Som europeer er det ikke lett å komme med. Derfor er jeg ekstremt stolt. Dette er det største og mest prestisjefylte å bli tatt ut til, sier Andre Villa til VG.

– ESPN arrangerer X-games, og de vil aller helst ha førere som allerede har klart å bygge seg opp som en merkevare. Derfor var dette hyggelig, sier Villa, som leder suverent VM.

2009 skulle bli USA-året
Han følger nå i fotsporene til blant annet Ailo Gaup, som har blitt plukket ut som X-games-deltager flere ganger.
– Jeg hadde egentlig sagt til meg selv at 2009 skulle bli «USA-året». Det var da jeg tenkte å satse på å slå igjennom i USA. Men nå tar jeg dette som en fin bonus.

For Andre Villa er klar på at VM-gull er det store målet for 2008 og han har ikke særlig stor tro på seier i USA.
– Riktignok har jeg lært meg noen nye tricks i sommer, men jeg kan ikke regne med å kjempe i toppen. Du må bygge deg opp et navn i dommerpanelet først. Du må ikke tro at du skal gjøre det første gang. Jeg må se så realistisk på det. Men jeg skulle veldig gjerne komme til finalen, som topp 6 av de 12 som er plukket ut, sier Andre Villa.

Tror du Villa har sjans til en topplassering i X-games?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser