A`ME varmeholker

Ja, kanskje. Spesielt innen grener som motocross og enduro, hvor de fleste gjerne ønsker så tynne som mulig holker. Selv de med hanskestørrelse 12 har holdt seg unna det som har vært på markedet.  De som liker å tyne sesongen litt med veisyklene sine vet hvor irriterende et vidt grep er, som følge av klumpete hansker og/eller typiske varmeholker. Det ødelegger fiinfølelsen.
I enduroløypa, eller på crossbanen, blir problemet enda større. Og gjør dessuten at man stivner fullstendig i hender og underarmer.

Ny amerikapakke?
Nå har amerikanske A`ME kommet med noe som kan være løsningen. Undertegnede kom over disse under en ønskesegennycrosserellerenduro-tur til Cross Senteret Snellingen. Det virker meget lovende. Etter litt småputring utafor på en endurosykkel med systemet montert, uten hansker, i rundt 10 minus, frøs jeg mer i skjeggstubbene enn på henda. Og grepet var slik det skal være. Holkene var tynne og fine. Og det er selve cluet. 

Holkene skal være enkelt og raskt å montere. På en endurosykkel kobler du greiene til batteriet. Det er seks trinn varmestyrke.
For rene cross-sykler uten batteri, kan man bruke den oppladbare batteripakken. Den skal holde i opptil 4 timer.
Bike skal i løpet av kort tid teste ut greiene. Skikkelig. Men det forutsetter fortsatt kulde utover uka.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser