AMD flytter til Alnabru

Et stort antall kunder deltok på åpningskvelden hos AMD Motorsykler en mørk vinterkveld i januar.

Etter 14 år på Sinsen har Geir Arnestad og resten av gjengen i AMD Motorsykler flyttet til Alnabru. Flyttingen gjør at fem av de største motorsykkelbutikkene i Osloregionen nå ligger samlet i samme område på nordøstsiden av Oslo. Med god synlighet fra Strømsveien, på andre siden av veien og litt ovenfor Lazy Boys ved Alnasenteret, flytter i disse dager AMD Motorsykler inn på drøyt 1700 kvadratmeter på adressen Verkseier Furulundsvei 10.

Geir Arnestad har stor tro på den nye Triumph Speed Triple 1200 RR.

KTM- og Triumphforhandleren flytter seg dermed nærmere de øvrige større motorsykkelbutikkene i Osloregionen, med MC Oslo, Lazy Boys, Yamaha Vinterbro (Kalbakken) og Cross Centeret Snellingen i samme nabolag. Da Bike avla den nyåpnede butikken et besøk midt i januar var det åpningskveld med visning av Triumphs 2022-modeller, og foredrag fra den nordiske Triumph-importøren. Særlig nyhetene Tiger 1200 Rally Explorer og Speed Triple 1200 RR så ut til å vekke interessen hos et stort antall nye og eksisterende kunder som hadde funnet veien til Alnabru på nordøstsiden av Oslo. Dette er både større, lysere og triveligere lokaler, uttaler Kevin Arnestad, som understreker at de gleder seg til å komme i gang for fullt i den nye butikken. Kevin er sønnen til daglig leder og styreleder Geir Arnestad, som er en av nestorene blant norske motorsykkelforhandlere.

Kevin Arnestad ønsker nye og gamle kunder velkommen til de nye lokalene på Alnabru.

Geir Arnestad forteller at litt arbeid fortsatt gjenstår før de nye lokalene er helt klare, men understreker at kundene allerede er hjertelig velkommen til en motorsykkelprat: Vi selger både nye og brukte motorsykler, deler og utstyr i tillegg til vårt autoriserte verksted, avslutter Arnestad, som røper at ambisjonen er å selge opp mot 300 nye motorsykler i løpet av 2022-sesongen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser