Action hos Monsterbike

Monsterbike er et velkjent navn for grønnkledde motorsyklister i Drammens-regionen. Men etter at Drammen Båt og MC kullseilet tidligere i år er det nå duket for et durabelig japansk oppgjør i butikklokalene. De har nemlig nylig blitt byens nye Suzuki-forhandler og kan i så måte få god nytte av å nylig ha økt til et 600 kvadretmeter stort butikklokale og 300 kvadratmeter med verksted.

I helgens sparkes motorsykkelsesongen 2013 i gang for alvor og butikken har en såkalt "offisiell åpningsdag" for de nye butikklokalene. I morgen (onsdag) starter butikken med prøvekjøringsdager for både Kawasaki og Suzuki, mens det fra torsdag til lørdag er helt grønt i butikken og muligheter for å prøvekjøre Kawasakis utvalg.

Grønn tur
Kawasaki legger som mange andre merker også ut på en omfattende Norges-turne. Hele listen kan du se her. Kawasaki har også gjort noe annet smart foran denne sesongen, nemlig å registrere hvilke forhandlere som har hvilke demosykler til utlån. Slik kan potensielle Kawa-kjøpere orientere seg om hvilke forhandlere som har nettopp den modellen du er på jakt etter. Denne listen finner du her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser