6 nye Yamaha modeller for 2021

Yamaha viser 6 nye modeller i MT-serien

Yamaha-importøren i Stockholm har vist fram 6 nye modeller i «the Dark side of Stockholm» – det vil si i den mørke kjelleren under hovedkvarteret i Sickla, rett utenfor Stockholm. På grunn av Corona siuasjonen ble journalistene delt opp i små grupper og Bike fikk en time på seg til å kjenne og klemme på modellene. De nye modellene er MT-07, Tracer 7GT, MT-09, MT-09SP, Tracer 9 og Tracer 9GT – alle figurer høyt oppe på bestselgerlistene. Bikes Rita Nordstrøm var den som fikk se syklene, ledsaget av Yamahas Morten Brøndbjerg og Andreas Styff.

Lyktepartiet har vært gjenstand for diskusjon på nettet. Rita likte det.

Den mattsvarte MT-07 falt i smak hos vår utsendte, selv om hovedlyktens design har vært diskutert. Den har bare fått mindre tekniske oppdateringer fordi den fortsatt er tenkt som nybegynnermodell. Motormappingen er endret slik at motoren nå skal gå litt mindre rykkete.

Tracer 7GT har fått skikkelig touringkåpe og bagasjeutstyr. Motoren er den samme som i MT-07.
Tracer GT er nå fullblods og fullutstyrt sportstourer

De store modellene har fått desto mer oppdateringer. Elektronikken er oppdatert og er nå komplett med finesser fra R1. Motoren er større, har mer effekt, mer moment og et bredere effektregister. Den store Tracer 9GT har i tillegg elektronisk justerbar fjæring, full touringkåpe og bagasjeutstyr. Prisene på alle modellene er fortsatt meget konkurransedyktige.
Utfyllende opplysninger får du i Bike nr 1 2021 som er i handelen 17. desember

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser