40 poeng til Flathaug

Henning Flathaug lå som nummer tre i sammendraget før helgen, dessverre for mange poeng bak Jesper Pellijeff og Dennis Dragos til å kunne bli svensk mester i år.

Henning kjørte inn til andre raskeste tid i lørdagens kval. Selve løpet startet bra, og Henning klarte å henge med lederen Jesper Pellijeff. Dessverre oppsto det problemer da duoen begynte å ta igjen andre førere, og Henning ble blokkert av noen som ikke vek unna ved blåflagg. Dermed fikk Pellijeff en luke og kjørte i mål to sekunder foran Henning på andreplass.

Søndag morgen var det opptørkende underlag, så tidene ble ikke like raske som dagen før, men Henning kjørte igjen inn til andre startspor. Henning ledet racet i mange runder og økte forspranget hele veien. Dessverre begynte han å slite med armpump og klarte ikke lenger å kjøre like raskt. Jesper Pellijeff kom seg forbi, og Henning måtte gi opp kampen om seieren. Han kjørte igjen inn til mål som nummer to.

Henning sier seg fornøyd med helgen, spesielt med det gode tempoet han satte opp allerede på fredag. Nå gleder teamet seg til det første Superbike-løpet på Rudskogen 3.-4. september. Og helgen etter er det SM- finale i Superstock 600 i Linköping. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser