40 nye poeng til Flathaug

Henning Flathaug lå blant topp tre på fritreningene fredag, men ville gjerne kjørt raskere. Lørdagen startet med regn, og det var vått på bakken da førerne kjørte ut for å kvalifisere seg til det første løpet. For første gang i år fikk Henning muligheten til å vise hva han kan på regn, og det endte med pole position.

Han fikk en god start i lørdagens race, og ledet i to runder før NM-helgens dobbeltvinner, svenske Jesper Pellijeff, kom seg forbi og dro ifra. Henning klarte å holde førerne bak på avstand, og han kjørte inn i mål fire sekunder før Dennis Dragos.

Søndag var det (dessverre for Hennings del) fint vær, og Jesper Pellijeff og Dennis Dragos ble hakket for raske i kvalifiseringen. Henning startet dermed racet fra tredje startspor.

Denne gangen ble det en dårlig start, og Henning kom ut av første sving som nummer fem. Etter et par runder klarte han imidlertid å komme seg forbi to av førerne, og kjørte inn til tredjeplass.

Dennis Dragos på andreplass ble derimot diskvalifisert i ettertid, så Henning endte opp som nummer to.

Alt i alt betegner teamet i sin pressemelding helgen som vellykket, og Henning føler seg veldig klar til NM-finalen om snaut to uker. Neste SM-løp kjøres i Falkenberg helgen etter.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser