2024 Royal Enfield Shotgun 650

Klassisk eleganse kombineret med moderne teknikk: Royal Enfield Shotgun 650

Royal Enfield beskriver sin nye cruiser som «neo-dystopisk» i design, og modularitet er en viktig del av konseptet. Modulariteten innebærer at Shotgun 650 «kan forvandles fra en klassisk enseter til en toseters weekend tourer på få minutter,» i følge Royal Enfield. Deler av chassiset er laget av aluminium, inkludert øvre gaffelbro som er integrert i USD gaffelen. Bak sørger doble støtdempere for fjæring, mens standard solo-sete kan byttes ut med to forskjellige alternativer for kjøring med passasjer. Skinnende sorte motordeksler fremhever den «dystopiske» stilen. Shotgun 650 kommer også med mye Royal Enfield Genuine ekstrautstyr som standard, for eksempel sotede LED-blinklys og sorte speil på enden av styret.

Neoklassisk eleganse

Det er også annonsert en Motoverse-utgave av Shotgun 650. Det er en sykkel som kun skal lages i 25 eksemplarer, og de er reservert deltakere på Motoverse 2023-showet i Goa, India. Salg av Motoverse versjonen åpnet 25 oktober.
Royal Enfield Shogun 650 kommer sannsynligvis til Europa på et senere tidspunkt og prisen ser ut til å ligge mellom høyeste og laveste i GT650 serien.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser