2024: DUCATI MULTISTRADA V4 RS MED SINT MOTOR

Ducati Multistrada V4 RS – Multistrada med nogo attåt!

Ducati har laget en mer asfaltfokusert versjon av Multistrada V4, en sykkel som bruker samme konsept som Pikes Peak, men med kraftigere motor.
En bane er kanskje ikke det naturlige stedet for en Ducati Multistrada, men dette er ingen vanlig Multi. Ved første blikk ser sykkelen ut til å ha mye til felles med Multistrada Pikes Peak, men denne nye Multistrada V4 RS har en stor forskjell – motoren.
I stedet for den originale V4 er det … en annen V4, en som kommer fra fra Desmosedici Stradale-enheten somsitter i Panigale V4, komplett med tørr clutch og alt. Dette øker effekten til 177 hestekrefter, mens sperre er på 13 500 rpm. ECU deaktiverer den bakre sylinderrekken når du står stille og i fri drsom motortemperaturen overstiger 70 grader.
Monocoque aluminiumsramme er den samme som Pikes Peak, noe som gir en gaffelvinkel på 25,75 i stedet for 24,5 grader. V4 RS har17-tommers framhjul og et mye sportsligere dekkpar – Diablo Rosso IV Corsa. Disse sitter på Marchesini smidde aluminiumshjul som er tilsammen 5,4 kg lettere enn standard. Öhlins Smart EC 2.0 fjæring, samme som på på Pikes Peak, er også på plass, men med rekalibrert elektronikk. Fjæringen justerer seg kontinuerlig, men oppsettet kan også endres ved å bytte mellom modes Race, Sport, Touring, Urban. Bremsesystemet er samme som på Multi V4 S, men med bremseklosser fra Panigale V4.
Sittestilling er endret: Fothvilerne er montert høyere og lenger bak enn på standardmodellene. Styret er direktemontert , er litt lavere og smalere og har mykere holker. Produksjonen er begrenset, men Ducati har ikke oppgitt noe antall. For å markere at det dreier seg om Limited Edition får hver sykkel en nummerert plakett med det italienske flagget på øvre gaffelbro.
Prisen er beskjedne 499.000,-
Under finner du video og bilder du kan klikke på for å forstørre.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser