2021 KTM 1290 Super Adventure R lansert

2021 KTM 1290 Super Adventure R – offroadversting!

Den nye 1290 Super Adventure har nytt chassis, nye karosserideler, lettere innmat i motoren og en ny PANKL girkasse. Det gjør adventureverstingen ennå mer egnet til formålet: Å være den ultimate sykkelen for grus-villmenn(esker). De nye karosseridelene skal bedre ergonomien ved offroadkjøring. Fronten er smalere og sykkelen er generelt slankere. Den nye 160 hesters LC8 motoren er 1,6 kilo lettere enn forgjengeren og har også fått oppdatert kjølesystem.

Elektronikk spiller, som på alle topp-spesifiserte adventuresykler, en stor rolle. De elektroniske hjelpesystemene har fått en mengde ekstra nuller og ett-tall for å gjøre dem ennå mer kapable. TFT-skjermen er også oppdatert. Den er nå på 7″, full farge og flyttbar.
Fjæringen er WP XPlor med 220 mm vandring framme og bak. Den er selvfølgelig fullt justerbar med justering av kompresjon, retur og forspenn både framme og bak.

Bremsene har 4-stemplede Brembo radialmonterte kalipere og 320mm skiver framme, bak sitter det en fast 2-stemplet kaliper og en 267mm skive. Bosch 10.3ME Combined-ABS tar seg av krengningssensitive bremser og traction kontroll. Noe mer som trenges? Ja – masse åpen plass…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser